Zweden, zuid-zweden, zwedenvisvakantie, vissen, snoekvissen, zwedenzuid, zuidvarmland, vismeren, visrivieren, visvakantie, zweden, rietkragen

Rydaholms Stuga

 

 

Snoeken in Zweden.

mei 2016

Toen wij aan land kwamen in Zweden zeiden mijn zoon en ik tegen elkaar nog ff en dan zijn we thuis. Zo is het als je bij Anton en Erna van Rydaholms Stuga een vakantie gaat houden.

 

We waren voor de 3e maal te gast en zoals altijd een gastvriendelijk ontvangst.

 

Het weer was fenomenaal !!! Elke dag zo´n 25 graden enkel op zaterdag en zondag op het eind van de vakantie was het weer wat minder. De vangsten waren naar behoren want we mogen toch wel stellen dat 95 snoeken en 45 missers niet onaardig is voor een weekje snoeken met 2 personen.

De eerste 2 dagen was het weer zoeken waar de groenjassen zich ophielden. Zw zaten nog steeds redelijk diep rond deze tijd. Naarmate de week vorderde lieten ze zich toch al wat meer naar de oevers verschalken. Het is dan ook een topweek geworden wat uitnodigt voor een retour in september. Nogmaals een grote dank je wel aan Anton en Erna die steeds bereid zijn om u vakantie te doen slagen. We reden op België aan en zeiden tegen elkaar was het maar alvast september.

 

Harry & Dimitri.

 

Adres: Nederled Aspedal, 331 17 Rydaholm Telefon: 0046-(0)705186758